KARRIER COACHING
Stresszkezelés

Az üzleti élet minden eddiginél gyorsabban változik, viszont ezt a tempót dolgozóként nem feltétlenül tudjuk lekövetni. Ezért manapság gyakorivá vált a fokozott érzelmi és fizikai megterhelés következményeként kialakuló mindennapos stressz, fizikai-érzelmi-mentális kimerülés. Beszélgessünk, hogy együtt keressük meg azokat a stresszkezelési módokat, amik egyensúlyt teremthetnek a munkádban és a magánéletedben.

Vezetőként

Felmerülhetnek kihívást jelentő helyzetek egy teljesen új Vezetői pozícióban, de akkor is, ha már jó ideje ugyanazt a munkakört tölti be az ember. Jó lehetőség lehet az is egy coaching során, hogy új viselkedésformákat próbáljon ki egy biztonságos környezetben, mielőtt azokat a gyakorlatban is alkalmazná.

Beszélgessünk a konkrét kihívást jelentő helyzetről, hogy lássuk, milyen félelmek és szükségletek jelennek meg és személyre szabottan kidolgozhassuk hogyan lehet ezeken átlendülni.

Útkeresőként

Fiatal felnőttként hozzuk meg a döntést a karrierépítésünk első irányáról, bizony előfordul, hogy a korlátozott információ, ami akkor rendelkezésünkre áll, nem illeszkedik ahhoz a megálmodott életformához, amit elképzeltünk magunknak, vagy az is lehet, hogy ez az idő folyamán teljesen átalakult.

Beszélgessünk, hogy tisztábban láthasd a jelenlegi helyzeted, és azt, hogy számodra mik jelentenek értéket a munkád során. Abban szeretnék segíteni, hogy képes legyél meghozni a döntést arról, hogy mi lenne számodra a legjobb választás.

Ha nincs, vagy kevés tapasztalatod van az állásinterjúkra való felkészülésben, akkor dolgozzunk rajta együtt.